Головна » 2009 » Квітень » 11 » Львівські «надзвичайними» вивчали особливості пожежної та техногенної безпеки Рава-Руської митниці
10:57
Львівські «надзвичайними» вивчали особливості пожежної та техногенної безпеки Рава-Руської митниці
9 квітня, на митному переході «Рава Руська» начальницький склад пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління МНС України в Львівській області проводив теоретичне вивчення об’єкту на предмет виникнення надзвичайної ситуації. Про це ЗІК повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС України в Львівській області. 

«Оперативно-тактичні вивчення подібних об’єктів є важливим елементом вдосконалення майстерності особового складу рятувальних підрозділів, – зазначив начальник відділу служби та реагування на надзвичайні ситуації Головного управління МНС України в Львівській області Віктор Грицай. – Впродовж останніх років значно збільшилася кількість людей та техніки, що перетинають кордон – це і підприємці, і туристи, і бізнесмени. І всі вони з перших хвилин свого перебування на території України повинні почуватися у безпеці. А наше завдання, як оперативно-рятувальної служби Міністерства надзвичайних ситуацій, надати у разі необхідності цим людям вчасну та кваліфіковану допомогу, захистити від небезпек як їхнє життя і здоров’я, так і матеріальні цінності».

Категорія: Митниця | Переглядів: 1020 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]