Головна » 2009 » Червень » 8 » На Львівщині прикордонники затримали велику партію зброї
17:16
На Львівщині прикордонники затримали велику партію зброї
5 червня прикордонники за допомогою службового собаки затримали велику партію зброї. Громадянин України, 1981 р. н., прибув на легковому автомобілі марки «Ауді А-6» в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Рава-Руська» на в’їзд в Україну. Під час візуального огляду транспортного засобу в охоронців кордону виникла підозра щодо можливого переміщення товарів, заборонених для ввезення на територію України. Про це ЗІК повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України. 

За ініціативи прикордонників було зініційовано проведення спільного поглибленого огляду спільно із представником митниці при використанні службової спеціальної собаки по пошуку зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Прикордонний собака миттєво дав спрацювання на транспортний засіб. Автомобіль був виведений із загального потоку руху та скерований у бокс для поглибленого огляду. Спільна спеціальна оглядова група зі службовою собакою під час ретельного огляду виявила: пневматичні пістолети марки «BERETTA-Elite II», виробництва Чеської Республіки, калібру 4,5 мм в загальній кількості 21 одиниця та набої в комплекті по 250 штук в упаковці (металеві кульки), 4 одиниці з яких перебували в салоні автомобіля під задніми килимками, 8 одиниць –під килимками в багажному відділенні автомобіля, 3 одиниці – в коробці разом з телевізором та по 3 одиниці в двох поліетиленових пакетах з продуктами харчування, які були у багажному відділенні автомобіля. 

Комплекти зброї вилучено та передано на склад митниці. По факту виявлення пневматичної зброї працівниками митниці було складено протокол про порушення митних правил, вилучено пневматичні пістолети марки «BERETTA-Elite II» в кількості 21одиниця на суму 15186 гривень та телевізор марки «SAMSUNG LE 32B350F1W» на суму 3431 гривень.

Загальна сума вилученого товару – 18617 (вісімнадцять тисяч шістсот сімнадцять) гривень.

Примітно, що попередньо громадянин заявив про відсутність будь-яких товарів, прихованих від прикордонного та митного контролю, й до того ж обрав смугу руху «зелений коридор», чим вказував про відсутність будь яких заборонених предметів. 

З початку року прикордонники Західного регіонального управління у 40-а випадках виявили та вилучили 96 одиниць зброї.

ЗІК

Категорія: Митниця | Переглядів: 1042 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
06.09.2010
4. roman [Матеріал]
v mene nema sliv)

06.05.2010
3. ANDRIY [Матеріал]
NORALNO!

31.03.2010
2. Мотоблок [Матеріал]
Потрухи!

10.06.2009
1. Вячеслав Брик [Матеріал]
Молодцi хлопцi!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]