Головна » 2013 » Листопад » 23 » Громада міста просить Європейський Союз підписати з нею Угоду про асоціацію!
23:45
Громада міста просить Європейський Союз підписати з нею Угоду про асоціацію!

У Раві-Руській відбулося віче, на якому міський голова Ірина Верещук зачитала заяву територіальної громади міста щодо ситуації із підписанням Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.
Так, громада Рави-Руської готова і просить Європейський Союз укласти угоду про Асоціацію між територіальною громадою міста Рава-Руська та Європейським Союзом, так як вважає офіційну позицію уряду України щодо призупинення євроінтеграції такою, що не відповідає і не відстоює інтереси територіальних громад.

ЗАЯВА
територіальної громади міста Рава-Руська
щодо підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом

21 листопада уряд України прийняв рішення про зупинення асоціації з Європейським Союзом. Це означає, що мільйони українських громадян, які все ще вірили та сподівалися на світле майбутнє для себе та своєї країни, тепер не бачать навіть променя надії. 
Незважаючи на бажання та прагнення громадян України бути з Європою, їх заганяють у кабалу, сурогат колишньої імперії зла, Радянського Союзу, який тепер іменують Союзом Митним. 
Українці вже давно не мають ілюзій щодо того, в чиїх інтересах приймаються рішення, закони, видаються укази та розпорядження. Тому вони звикли до того, що покладаються не на владу, яка б мала відстоювати та представляти інтереси громадян, а на самих себе.
Міські, сільські та селищні громади по всій території України сьогодні намагаються показати, що Україна – це Європа, її місце у цивілізованому світі, а не у імперському рабстві. Рішення уряду на сьогодні не відображають думки громадян України та не відстоюють їхні інтереси. Інтереси ж українців – Європа.
Рава-Руська, як місто, що розташоване за 2 кілометри від Європейського Союзу, ментально, духовно, культурно, історично є Європою. Громаді нашого міста як нікому іншому відомо, що таке Європа, які вона дає можливості та перспективи. І тому ми не погоджуємося, не підтримуємо, не визнаємо і не підкоряємося антиукраїнському рішенню уряду. Натомість просимо вас дослухатися не до політиків та урядовців, більшість з яких сьогодні проводять відверті антиукраїнські дії, а до простих громадян, які говорять «Так» Європі, «Так» Угоді про асоціацію.
Відповідно до Європейської Хартії місцевого самоврядування, звертаємось до Ради Європи, Європейського парламенту, до кожного його депутата, до кожного уряду європейської держави, до всіх, від кого це залежить, вважати офіційну позицію уряду України щодо призупинення євроінтеграції такою, що не відповідає і не відстоює інтереси територіальних громад.
Враховуючи це, просимо вас укласти угоду про Асоціацію між Європейським Союзом та територіальною громадою міста Рава-Руська. 
Ми переконані, що лише так зможемо відстояти свої законні права та інтереси, які в останні роки щораз більше і більше ігноруються представниками органів влади. 
Якщо не можуть вони, то зможемо ми. І допоможе нам у цьому Бог!

З повагою, 
голова Рава-Руської міської ради Верещук Ірина Андріївна
та територіальна громада міста
Категорія: Місто | Переглядів: 1174 | Додав: Admin | Теги: Європейський Союз, Угода про асоціацію | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
03.12.2013
2. Олександр [Матеріал]
Ви молодці! Все правильно робите ! Я б сам так хотів,але в Чернівцях буде важко таке зробити.

24.11.2013
1. ВДВ [Матеріал]
Ганьба ! Тобі,дорогенька,лікуватись треба.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]