Головна » 2014 » Вересень » 23 » ІРИНА ВЕРЕЩУК БАЛОТУЄТЬСЯ У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ
20:22
ІРИНА ВЕРЕЩУК БАЛОТУЄТЬСЯ У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ

Міський голова Рави-Руської Ірина Верещук подала документи на реєстрацію кандидата у народні депутати України. Про це мер повідомила на 40-й сесії Рава-Руської міської ради 6 скликання у понеділок, 22 вересня.

Так, 19 вересня міський голова подала документи на реєстрацію у Центральну виборчу комісію. Протягом 5 днів ЦВК прийме рішення про реєстрацію або відмову у реєстрації Ірини Верещук як кандидата у народні депутати України.

Ірина Верещук планує балотуватися самовисуванцем у 122 виборчому окрузі. До складу округу входять Жовківський та Яворівський райони.

Також офіційно самовисуванцем уже зареєстровано Володимира Пекаря - урдженця Яворівського району, члена "Народного фронту".
Крім того, як стало відомо з неофіційних джерел, кандидатами у народні депутати у 122 виборчому окрузі можуть стати сотник Володимир Парасюк (уродженець Новояворівська), український культуролог, політолог, засновник і головний редактор журналу "Ї" Тарас Возняк, депутат Львівської обласної ради Богдан Каспер, а також депутат Львівської обласної ради Тарас Козак або наближена до нього особа.

 

Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 1574 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
03.10.2014
1. Серий [Матеріал]
Андрюха сколько можно этой сучке жопу лизать???

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]