Головна » 2014 » Січень » 22 » Ірина Верещук звернулася до громади міста з приводу ситуації у державі
20:49
Ірина Верещук звернулася до громади міста з приводу ситуації у державі
Прес-служба Рава-Руської міської ради опублікувала звернення міського голови міста з приводу ситуації, яка склалася в Україні. Текст заяви наступний:


Шановна громадо.
Події, які зараз відбуваються у нашій країні, не можуть залишати осторонь увагу місцевих громад.
Раву-Руську як місто, що розташоване у надзвичайній близькості до державного кордону, яке щодня перетинають тисячі українців та іноземців, можуть використати у провокаційних цілях.
Я, як міський голова, відчуваю відповідальність за безпеку та спокій у місті, за його громаду.  
Кожен свідомий громадянин, кожен українець, кожен, хто відчуває відповідальність за свою державу, за своє майбутнє і майбутнє цілих наступних поколінь, сьогодні повинен бути готовим відстоювати свою свободу, права, незалежність своєї держави.
Закликаю усіх мешканців міста зберігати максимальний спокій, бути пильним та не піддаватися на провокації.
Сьогодні в Україні відбувається ескалація конфлікту. Неможливо встановити кому вигідно, щоб між нами, українцями, відбувалося протистояння, сутички, насильство. Очевидно у цьому зацікавлені треті сторони, які вкотре прагнуть підкорити нас, перетворивши у підневільний народ. Для цього проти мирних громадян чинять провокації, у них стріляють, їх катують та вбивають.
Рава-Руська, як важливе місто не лише в Україні, а й у Європі, у період національно-визвольних змагань під проводом Богдана Хмельницького, у роки Першої світової війни, в часи Української національної революції 1917 – 1919 рр. і Другої світової війни сповна відчула на собі усю небезпеку боротьби за волю та незалежність України.
Враховуючи особливе значення нашого міста, його розташування на кордоні, в умовах критичної ситуації, в якій опинилася наша держава, мною було підписано розпорядження, у якому обмежено пересування неповнолітніх у вечірній та нічний час по вулицях міста, посилено контроль з охорони громадського порядку, рекомендовано не проводити торговельної діяльності на території Рави-Руської у вечірній та нічний час.
Звертаюся до батьків – бережіть своїх дітей, слідкуйте за ними, не давайте можливості через їхню молодість та недосвідченість наражати себе на небезпеку, підставляти себе під кулі.
Усіх чоловіків закликаю долучитися до громадського формування з охорони державного кордону у м. Раві-Руській та патрулювати її вулиці у вечірній та нічний час.
Жінок та дітей наполегливо прошу залишатися вдома і не брати участі у протистояннях, які відбуваються у Києві.
Наше завдання сьогодні – захистити себе та свою державу! Настав той час, коли відступати нікуди. З нами Бог та за нами правда!

Міський голова Рави-Руської Ірина Верещук

Категорія: Місто | Переглядів: 825 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]