Головна » 2013 » Липень » 10 » Кашуба називає затримання себе на хабарі провокацією
20:30
Кашуба називає затримання себе на хабарі провокацією

Секретар міської ради, якого 4 липня затримали на хабарі, як нам стало відомо, наразі випущений під заставу. На своїй сторінці у Facebook Любомир Кашуба написав, що правоохоронці обласної міліції, мабуть не без спеціальної вказівки з боку, проти нього здійснили провокацію з метою заплямувати його ім"я. 
"Моє постійна активна громадська діяльність вже давно стоїть комусь на заваді. Тож вони давно намагалися спіймати мене на вимаганні хабаря. Однак їхні плани не здійснилися. Тож тепер намагаються щось та й придумати".
Також Кашуба додав, що на даний час перебуває на роботі, від посади не відсторонений. Проте рішення політичної партії ВО "Свобода" щодо виключення його з лав партії, яке, нагадаємо, було ухвалене на наступний день після скандального затримання Кашуби, останній відмовився коментувати.
"Моя порада - будьте дуже обережні", - закінчив повідомлення все ще секретар міської ради Любомир Кашуба.
Як повідомляли провідні західноукраїнські інтернет-сайти, під час затримання Кашуба визнав свою вину і взятті хабаря.

Категорія: Місто | Переглядів: 1311 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
11.07.2013
Хабар! Він і є - хабар! п.Любомипе!!! На превеликий жаль і Ви підхопили вірус - "Халява". "халява" за Державний кошт під прапором партії та прикриттям посади держслужбовця. Гидко це все! Гидко!

11.07.2013
3. slim ee (slim) [Матеріал]
Читаю ваші коменти і кидається в очі що вони замовні, тими хто зацікавлений в цій справі. Любомир тримайся Рава з тобою!

10.07.2013
Пацан зганьбився на все місто. При всіх дерибанщиках і хабарниках, які були в Раві, ніколи місто так не "прославлялися" як цей заїжджий гість. Радехову треба подяку надіслати!

10.07.2013
1. Ллойд [Матеріал]
"Моє постійна активна громадська діяльність вже давно стоїть комусь на заваді" - це ж що, екскурсії по місту у робочий час, які він проводить, стоять комусь на заваді? Хе-хе, аж смішно читати. Переоцінює Любчик себе, переоцінює. Не така він велика шишка.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]