Головна » 2013 » Червень » 19 » Квартал по вул. Лісній: хто і де отримав земельні ділянки. Частина 1.
21:55
Квартал по вул. Лісній: хто і де отримав земельні ділянки. Частина 1.

12 квітня на ХХV сесії Рава-Руської міської ради місцеві обранці вперше за більш як два роки виділили земельні ділянки для будівництва житла у новорозробленому кварталі. 
Перипетії, які вирували довкола цієї теми у зв’язку із  прийняттям скандального «земельного проекту», тривала перерва у виділенні земельних ділянок, зрештою, призвела до небаченої лихоманки, яка охопила равчан (див. №№2 (17), 8 (23), 9 (24), 9 (34), 2 (36)). І ось, два місяці тому, міські депутати врешті спромоглися виділити перших 52 земельні ділянки із запланованих 392. Кожному дісталося по 0,09 га.
Цікаво, що у списку громадян, які отримали земельні ділянки у кварталі по вул. Лісній є не то син, не то повний тезка сина депутата-«свободівця» Андрія Борового Юрія. Перший, до речі, у січні 2011 року вже отримав земельну ділянку по вул. Св. Трійці. Подібне припущення можна зробити і щодо Романа Миколайовича Галаня (Микола Галань  також є депутатом міської ради від ВО "Свобода"). Земельну ділянку у кварталі по Лісній отримав і, очевидно, брат ще одного "свободівця" Володимира Лещишина Роман.

Повний текст разом зі списками громадян, яким виділили земельні ділянки, читайте у №4 (38) газети "Прикордоння"
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 716 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
24.06.2013
1. Оксана [Матеріал]
Ось так свободівське гасло "Українці передусім" трансформувалося у "Депутати передусім". Слава Україні!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]