Головна » 2013 » Серпень » 14 » Любомир Кашуба перебуває під домашнім арештом - №6 (40) газети "Прикордоння"
01:25
Любомир Кашуба перебуває під домашнім арештом - №6 (40) газети "Прикордоння"

Секретарю міської ради Любомирові Кашубі, якого 4 липня затримали на хабарі, обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту на термін двох місяців. Відповідні ухвали 19 липня видав слідчий суддя Галицького району м. Львова. 
Це рішення було ухвалено, оскільки правоохоронці побоювались, що, перебуваючи на своїй посаді, Кашуба може продовжувати злочинну діяльність, незаконно впливати на свідка та перешкоджати кримінальному провадженню. Також ухвалою судді в секретаря міської ради повинні були вилучити документи, які посвідчують обіймання ним посади. 
Досудове розслідування встановило, що секретар Рава-Руської міської ради, будучи службовою особою, використовуючи надану йому владу та службове становище, вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 1 тис. доларів США за організацію позитивного вирішення питання про надання останньому земельної ділянки.
Що цікаво, за неофіційною інформацією, громадянином, в якого вимагав і від якого отримав хабара Любомир Кашуба, виявився його земляк з Радехівщини. Тобто можна дійти висновку, що колишній секретар-«свободівець» довіряв особі, від якої одержав хабара. Тому версію про провокацію, про що написав сам Кашуба на своїй сторінці у соціальній мережі, чи підставу можна відкинути. Натомість громадянин, в якого він вимагав хабара, таки отримав земельну ділянку у кварталі по вул. Лісній.

Повну версію читайте у №6 (40) газети "Прикордоння"
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 968 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
14.08.2013
1. komentar [Матеріал]
Кому цікаво. Громадянин Дячок В.М., в якого нібито вимагав секретар хабар насправді є уродженцем та мешканцем села Угри Городоцького району Львівської області і має не одну судимість. Висновки напрошуються самі...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]