Головна » 2009 » Грудень » 25 » Мешканці Рава-Руської, яка першою зустрічатиме гостей «Євро-2012», шукають захисту від холоду у Платіні
17:17
Мешканці Рава-Руської, яка першою зустрічатиме гостей «Євро-2012», шукають захисту від холоду у Платіні
Як повідомили сьогодні, 25 грудня, власкорові ЗІКу мешканці вулиці Залізної дивізії, що в місті Раві-Руській Жовківського району Львівської області, вони вирішили звернутися за допомогою до Президента УЄФА Мішеля Платіні, як до авторитетної у світових колах людини.

Мешканці Рави-Руської кажуть, що вони в листі до Мішеля Пдатіні просять його вплинути своїм авторитетом на керівництво та чиновників Львівської ОДА, які щозими залишають мешканців колишнього військового містечка, серед яких є хворі, немічні, діти, у холодних приміщеннях.

На запитання власкора ЗІКу, чому пишуть саме до Мішеля Платіні, – равчани пояснили, мовляв, по-перше, Рава-Руська є своєрідною футбольною столицею українського прикордоння, тут місцева команда не раз здобувала призові місця під час чемпіонатів з футболу Львівської області.

«А по-друге, ми хочемо розкрити очі Мішелю Платіні, в яких страшних умовах проживають люди в місті, яке першим зустрічатиме гостей «Євро-2012», – наголосили мешканці.
Категорія: Місто | Переглядів: 847 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]