Головна » 2009 » Грудень » 31
З ініціативи Львівської ОДА вчора, 29 грудня, у Жовківському районі електромереж відбулась робоча нарада за участю представників Львівської ОДА, Жовківської РДА, мера міста Рава-Руська та представників ВАТ «Львівобленерго». На ній йшлося про проблеми теплопостачання мешканців військового містечка, яке знаходиться по вул.Залізної дивізії у місті Рава-Руська. Про це ЗІК повідомили у відділі корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго».

За результатами наради складено протокол, в якому вказані заходи щодо вирішення даної проблеми. Це – термінове звернення замовника до ВАТ «Львівобленерго» для продовження терміну дії технічних умов; виконання замовником всіх пунктів технічних умов для забезпечення надійного та якісного електропостачання.

Нагадаємо, мешканці військового містечка, яке знаходиться по вул.Залізної дивізії у місті Рава-Руська Жовківського району, залишились без тепла в зв’язку з ліквідацією котельні, яка забезпечувала теплопостачання. Щоб вирішити питання обігрів ... Читати далі »
Категорія: Місто | Переглядів: 913 | Дата: 31.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)