Головна » 2010 » Листопад » 12 » На Рава-Руській митниці з 15 листопада вже не буде черг
15:40
На Рава-Руській митниці з 15 листопада вже не буде черг

9 листопада, у Львівській області працювала комісія з Державної митної служби, яка перевіряла роботу перепускних пунктів на кордоні

Про це на прес-конференції у Львові повідомив заступник голови Державної митної служби України Віктор Бондар.

Зокрема, комісія перевірила роботу митниць у Шегинях та Раві-Руській. За словами Бондара, на пропускному пункті у Шегинях були виявлені процедурні порушення, тому близько 20 працівників нестимуть дисциплінарну відповідальність, а керівнику, напевно, винесуть догану.

Натомість Рава-Руська митниця, як зазначив Бондар, організована набагато краще. Єдина проблема – черги, які пов’язані з тим, що там бракує людей. Отож прийнято рішення до 15 листопада скерувати на цей пункт додаткових працівників для оформлення вантажів.

«Це у чотири рази збільшить пропускну спроможність Рава-Руської митниці», – сказав Бондар і додав, що з 15 листопада на цій митниці черг не буде.

Категорія: Митниця | Переглядів: 1342 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
16.03.2011
4. володимир [Матеріал]
З неділі на понеділок з 1 00 до 1 00!!!!!!!!!!Бардак!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.11.2010
особливо сьогодні 7 год туди і 15 назад по "червоному"

17.11.2010
Особливо сьогодні та вчора зовсім "нема" черг!!! happy

14.11.2010
Що за "брєд"?! Рава касу дала, тому так і написали! А працювати скорше вони зможуть, навіть, якщо половину митників прибрати звідти!!! Наприклад, для чого "на брамі" два митники?! Та що два - на холєру вони там взагалі?!?!?! Вони ж там (і не тільки там) фільми та відеоприколи встигають на компі дивитись, а в той час люди стоять за віконичком і мерзнуть (а то й мокнуть) в очікуванні на талончик чи печатку!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]