Головна » 2010 » Листопад » 9 » ПЕРШУ СЕСІЮ МІСЬКОЇ РАДИ ЗІРВАНО!
18:34
ПЕРШУ СЕСІЮ МІСЬКОЇ РАДИ ЗІРВАНО!


9 листопада ще до початку відкриття 1-ї сесії Рава-Руської міської ради 6 скликання усі новообрані депутати від ВО "Свобода" покинули приміщення міської ради, відмовившись взяти участь у роботі першої сесії. Депутат-свободівець Микола Зінько мотивував це тим, що сесія є нелегітимною. Таким чином, була загроза того, що сесія так і не розпочнеться, оскільки за Законом для її роботи необхідно, що була присутня більшість депутатів. 
З 30-ти депутатів Рава-Руської міської ради "Свобода" має 13 своїх депутатів.
Таким чином, на першій сесії Рава-Руської міської ради було оголошено результати виборів (головою Рава-руської МВК). Питання про обрання секретаря міської ради, виконкому та інші питання не були проголосовані, оскільки в раді не залишилося більшості.
Сесія міської ради не була закритою. Наразі невідомо, коли вона продовжиться.
Категорія: Місто | Переглядів: 1080 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
25.11.2010
9. Василь (Василь) [Матеріал]
Я говорив про молодих спеціалістів - тих що ви шмаркачами називаєте!!! Ви щось неможете оприділитися: то вам неподобається що одні шмаркачі пройшли від Свободи, то вам старші вже неподобаються!!!! Зінька батько не депутат, навіщо ви його згадуєте тут?? Може ще почнем родословну кожного депутата вивчати??? Я також непогано знаю депутатів від Свободи і чомусь не замічав їхніх "залитих оченят"??? А якщо навіть я десь таке пропустив, то я вважаю що люди мають право на вихідних відпочити від буднів і випити пляшечку пива!!!! Чи ви таким самим не були в молоді роки(чи є молодим, вибачте, вашого віку незнаю)???? Чи депутати мають вдома сидіти по-вечорах???? Дайте молоді спокій, хай спочатку попрацюють, а тоді вже їх критикуйте, чи хваліть!!!

24.11.2010
8. юрій [Матеріал]
Я бачу вам аргументів бракує, пишете про батьків!"Всіх депутатів м/р знаю в обличчя, від Свободи зокрема. Про яких молодих спецалістів, ви, Василю, тут пишете. Зінька батько, напевне, слюсарем на заводі працює?" . Ви тільки вдумайтесь, мова про спеціалістів а тут немає що закинути вирішили батька згадати:))
А про Борового не вам судити, він пройшов в м/р по мажоритару такщо люди самі визначили чи він достойний! Те саме й Смут! Про які тушки ви говорите наведіть приклад."
"Слава Богу, досвід з формування партійних списків є і більшість знає, яким чином це відбувається." все з вами ясно, списки ви формували мабуть і гроші за це брали - тільки не треба всіх рівняти під себе. ( опускати до свого рівня)

24.11.2010
Всіх депутатів м/р знаю в обличчя, від Свободи зокрема. Про яких молодих спецалістів, ви, Василю, тут пишете. Зінька батько, напевне, слюсарем на заводі працює? А Боровий, напевне, юрист з вищою освітою і таким життєвим досвідом... Ще навести приклади? Смут, поважний підприємець, який після пожежі на своєму підприємстві працює без елементарних дозволів відомчих органів (санстанція, пожежна, ПФ і т.д.)...Чи може ніхто не бачив, як новоявленні депутати заливають свої юні ангельські оченята в закладах так званого культурного відпочинку міста? Може ніхто не чув, як з їхніх невинних вуст зриваються такі матюки, від яких не тільки вуха пухнуть? Я не підтримую пенсіонерів-комуністів і іже з ними... Але й Свобода не варіант. Більшість так званих депутатів від Свободи такі самі тушки, як і інші. Слава Богу, досвід з формування партійних списків є і більшість знає, яким чином це відбувається. А коли починати гратись у ВР, тоді спочатку потрібно починати з ВР...

23.11.2010
6. Василь (Василь) [Матеріал]
До Тарас
Якщо ви невмієте нормально висловлюватись, і відстоювати якусь свою думку, то я вважаю вам неварто тут щось писати! Йдіть стовби чи плоти розмальовуйте, що Свободівці придурки, може хтось побачить і проведе з вами "бесіду" !!! Ніби дорослий 40-річний мужчина, а такою єрундою займаєтесь!!!
А якщо хочете про щось конкретне поспілкуватися, то пишіть будь-ласка нормальні коментарі!!!

23.11.2010
5. Василь (Василь) [Матеріал]
Мешканці вибирали депутатів, представників народу і членів партії, політику якої вони підтримують! Більшість депутавтів (крім Свободи) немають партійної підтримки "зверху", а є просто тушками, які пройшли від першої цікавої партії з гарною назвою! Хіба це погано коли Рава-Руським депутатам будуть помагати юристи, депутати вищого рівня?? Я вважаю що це навпаки піде тільки на користь. На рахунок "шмаркачів", я вважаю що 5 депутатів від Свободи віком 22-23 роки не такі вже і шмаркачі! Молоді спеціалісти які щойно здобули вищу освіту і знають Закони краще від інших якраз потрібні місту! За ким наше майбутнє? За засидженими пенсіонерами-комуністами, чи трішки молодшими підприємцями, митниками і т.д. які хіба собі земельки хочуть прихопити?? Ніколи депутати в Раві нічо не робили, тупо просиджували 4 роки, і це якраз ті самі не шмаркачі, а дорослі, які "вміють керувати", і "знають що таке влада"!!! Дайте і молоді себе показати, а досвід за рік часу появиться! Бо в іншому випадку навіщо робити вибори, хай будуть завжди ті самі, з досвідом????? Така ваша думка???

22.11.2010
100 відсотків згода з Тарасом. Від Свободи до м/р пройшли шмаркачі, які взагалі не мають уявлення ані про владу, ані про закон, ані про політику. Яким чином вони збираються працювати, нікому не відомо.
При тому, що коли в М.Зінька запитали, для чого він у перший день роботи сесії так себе поводить, він нічого не зміг відповісти, окрім того, що в нього ще є партія. А його хто обирав? Партія чи мешканці?

21.11.2010
3. тарас [Матеріал]
бо до ради прийшли придурки це я про сврбоду вони більше нічого невміють тільки псувати повітря

14.11.2010
Я теж про це чув! Чому не написали???

10.11.2010
1. Василь (Василь) [Матеріал]
якщо я не помиляюсь, то Миколі Зіньку НЕДАЛИ навіть можливості мотивувати відмову приймати участь у сесії і висловити причини по яких ця сесія була незаконна! Як можна зірвати сесію яка є незаконна, і навіщо її проводити, якщо будь-яке рішення можна буде визнати недійсним? Депутити ВО "Свобода" немали на меті зрив сесії, просто відмовились діяти незаконно. Доречі, не тільки Свободівці покинули приміщення міської ради, але і 3 депутати від партії Захисників Вітчизни! Чому в статті про це не сказано?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]