Головна » 2012 » Травень » 28 » Мешканці Річок перекрили дорогу в Раві-Руській + ВІДЕО
17:17
Мешканці Річок перекрили дорогу в Раві-Руській + ВІДЕО

26 травня близько тридцяти мешканців села Річки у м. Рава-Руська перекрили дорогу державного значення «Львів-Рава-Руська». Учасники акції майже безперервно переходили дорогу на пішохідному переході з однієї сторони вулиці на іншу, тримали в руках плакат із написом «Через дороги Євро не відбудеться», а також вимагали зустрічі із представниками районної та обласної влади. 
Як пояснили мешканці Річок, до таких дій вони вдалися через незадовільний стан дороги від Рави-Руської до їхнього села, яку їм обіцяли відремонтувати ще до 1 травня.
«Минулого року, під час проведення ремонту дороги «Львів-Рава-Руська», з території нашої сільради ремонтники, які виконували роботи, брали пісок. В результаті інтенсивного руху вантажівок, дорога тут стала ще більш розбитою, - говорить учасник акції пан Степан. – Ми зверталися з листами до кількох відповідних структур. Зокрема, отримали відповідь від Управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА та Служби автомобільних доріг у Львівській області, в яких було зазначено, що роботи по ліквідації ямковості на автодорозі «Червоноград-Рава-Руська» будуть проведені до 1 травня цього року. Також з такими ж листами ми звернулися і до Львівської облради, і до Жовківської РДА. Проте дороги до вказаного терміну так і не відремонтували».
В результаті проведення акції на вулиці Рави-Руської утворилася черга з автомобілів, яка простяглася на кількасот метрів. На місце події прибули працівники міліції та ДАІ, а також експерт-криміналіст Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області. Вони повідомили учасників, що проведення подібної акції вимагає подання попередньої заявки. Крім того, перехід дороги на пішохідному переході повинен відбуватися з певним інтервалом, щоби не припинявся рух автотранспорту. Тому, як зазначили працівники МВС, перекриття дороги є незаконним.
Після понад двогодинної акції її учасники остаточно звільнили перекриту ділянку дороги. Наступним їхнім кроком мала стати участь у спеціальному засіданні Річківської сільради, а також вирішення проблеми спільно з місцевими депутати та обласною владою.

Андрій Бучко


Категорія: Місто | Переглядів: 1191 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
08.06.2012
1. Міша Мартин (joker) [Матеріал]
sad

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]