Головна » 2011 » Лютий » 25 » Рава-Руський пологовий будинок - у десятці найнебезпечніших у області
20:58
Рава-Руський пологовий будинок - у десятці найнебезпечніших у області

Як повідомляє газета "Експрес" у своєму додатку "Львівські новини", медики Львівщини склали список найбільш небезпечних пологових будинків області. За основу брали кількість пологів у 2010 році.
Так, у інтерв'ю газеті, заступник начальника головного управління охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак сказала, що "на рік має бути не менше як 400 пологів. Інакше лікарі втрачають досвід".
Водночас чиновник заявила, що про закриття відділень, які потрапили до списку, не йдеться. Кожен будинок будуть розглядати окремо.
За інформацією, розміщеною у публікації "Експресу", у Рава-Руській райлікарні у 2010 році відбулося 246 пологів. Вона посідає 7 місйце у десятці небезпечних пологових будинків Львівщини.
Крім Рава-Руської райлікарні, до списку потрапили райлікарня в місті Бібрці Перемишлянського району, Перемишлянська центральна райлікарня, Миколаївська центральна райлікарня та ін. Очолила рейтинг Боринська райлікарня Турківського району.


Категорія: Медицина | Переглядів: 1225 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.3/3
Всього коментарів: 2
02.04.2012
2. NiNA [Матеріал]
Як би моя воля я б давно закрила в Раві пологовий будинок,і Леськіва лишила усіх прав ,він лише калічить дітей.НЕ знаю чому люди ше мовчать.

28.02.2011
1. Ігор [Матеріал]
Я родився в Беринській, і нічого, дай Бог здоров'я всім як у мене :)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]