Головна » 2008 » Травень » 19 » На фестиваль у Зашкові уже заявилися 18 областей. Про "Галицькі перехрестя" ніхто нічого не каже
08:37
На фестиваль у Зашкові уже заявилися 18 областей. Про "Галицькі перехрестя" ніхто нічого не каже
У Львівській ОДА відбулося перше засідання організаційного комітету Молодіжного фестивалю «Зашків-2008». Станом на сьогодні, 16 травня, на участь у фестивалі надійшли заявки з 18 областей. Про це сьогодні, 16 травня, ЗІК повідомила прес-служба управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА.

Як повідомили організатори заходу, українська діаспора у 25 країнах світу вже отримала запрошення на цьогорічний фестиваль, на сьогодні відомо, що прибудуть гості з таких країн, як Польща, Росія, Румунія та Канада.

Цьогоріч до організації та проведення фестивалю залучили суміжні з управлінням сім’ї та молоді державні структури, зокрема, управління освіти та науки Львівської ОДА запропонувало на фестивалі провести презентацію вищих навчальних закладів Львівщини, Молодіжний центр праці планує провести конкурс бізнес-планів МГО.

Як зазначив заступник голови ЛОДА з гуманітарних питань Тарас Батенко, який головував на засіданні, під час підготовки до фестивалю організатори акцентуватимуть увагу на запрошенні до участі у святі представників молодіжних громадських організацій – носіїв патріотичних ідей.

Цьогорічний фестиваль «Зашків-2008» відбуватиметься 13-15 червня у с. Зашків Жовківського району Львівської області, він приурочений до 117 річниці від дня народження полковника армії УНР та голови Проводу Українських Націоналістів Євгена Коновальця. Фестини відбуватимуться у формі наметового містечка, у якому зможуть розміститися до 10 тис. осіб.

за матеріалами ЗІКу

Наша довідка: нагадуємо, що 15-16 червня у Раві-Руські проййде уже IV Міжнародний фестиваль "Галицькі перехрестя". Детальніше про його організаторів та про його перебіг ми будемо повідомляти Вас найближчим часом.
Переглядів: 1218 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]